Grieks restaurant Eleni - Oostdorperweg 47, 2242 NE Wassenaar 070 511 35 99

Kerstmet Eleni

Dit jaar vieren we Kerst thuis. Met het kerstmenu van Eleni wordt het een feestelijk en heerlijk kerstdiner. Speciaal voor onze gasten hebben we 4-gangenmenu’s met vlees, vis en kindermenu’s. We bezorgen op eerste en tweede kerstdag in Wassenaar. En we bieden de mogelijkheid om af te halen natuurlijk ook.

Kerstmenu

– Verschillende voorgerechten assortiment
– Hoofdgerecht, keuze per persoon vlees of vis
   inclusief onze aardappeltjes, rijst, tzatziki, salade en sauzen
– Kerstdessert
– Fles wijn (rood/wit naar keuze)

€45,- per persoon

Kinder Kerstmenu

– Voorgerechten
– Kind Kersthoofdgerecht (naar keuze)
– Kerstdessert

€25,- per persoon

À la carte bestellen

Het is ook mogelijk om tijdens de kerstdagen te bestellen uit onze complete menukaart. Let op; er is alleen afhalen mogelijk voor à la carte bestellingen. 

Hoe doen we dit?

Omdat we onmogelijk alle bestellingen op dezelfde tijd kunnen bezorgen hebben we tijdblokken waarmee we werken. We bezorgen op beide kerstdagen tussen 14:00 en 23:00.
Bij je bestelling vragen we iedereen om een blok te kiezen (bijvoorbeeld op eerste kerstdag tussen 16:00 en 17:00). Wij zorgen dat we jullie complete kerstmenu klaarmaken en bezorgen binnen het gekozen blok.

Afhalen
Wil je liever bij ons afhalen? Dan spreken we een tijdstip af zodat het kerstmenu klaarstaat om direct mee te nemen. Ook dit kan tussen 14:00 en 23:00 op beide kerstdagen.

Reserveren

Bel met het restaurant voor meer informatie en reserveringen: 070-5113599

Het zal een enorme operatie voor ons worden, maar we weten zeker dat we op deze manier toch een heerlijk kerstdiner voor jullie kunnen serveren.

Kerstmenu bij Eleni


Open chat
Bestellen of vragen kan ook via WhatsApp
Hoi, dit is de WhatsApp van Eleni, kunnen we je helpen?